Atelierul de Arhitectura, 11-15 ani, din 24 octombrie

Incepem seria atelierelor magice de desen si arhitectura! 

In cadrul acestor intalniri copiii vor avea ocazia de a descoperi si desena orasul ideal, așa cum și-l imaginează ei, raportat la orasul in care traiesc. Lectorul le va trezi curiozitatea prin lectii despre istoria arhitecturii, noțiuni legate de diferite tipologii de clădiri si vor explora o multitudine de tehnici si notiuni de exprimare.Pe lângă descoperirea arhitecturii și a potențialului ei, copiii se vor familiariza cu cele mai importante și relevante opere arhitecturale, clădiri din toată lumea, detalii care le va lărgi orizonturile și cultura generală. 

Este inceputul unei noi perioade in dezvoltarea copiilor, ce vor fi indrumati si invatati sa gandească logic și strategic, luând în calcul toate posibilitățile de rezolvare a unei probleme generale, lucru care le va fi extrem de util în viitor, indiferent dacă optează pentru domeniul arhitecturii sau nu.
 

  • Cand: in fiecare Marti, 18:30-20:00
  • Cost: 200 lei/ ab 4 ateliere 
  • Grupa varsta: 11-15 ani
  • Lector: Victor Dumitru, arhitect in devenire 
  • Insrieri: 0723269274, 0724240067 sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza


Nota: grupa este in formare si va incepe la inscrierea a minim 5 copii.

Va asteptam cu drag!

Echipa Ateliere Recreative Tei

Urmatoarele ateliere

Abonare stiri

Clubul Meu FB