Tabere de vara: XColony - Ateliere de antrenare a intuitiei spatiale (7 - 9 ani / 10-13 ani)

Tabere de vara: XColony - Ateliere de antrenare a intuitiei spatiale (7 - 9 ani / 10-13 ani)

Bine aţi venit la minitaberele de vară “Cunoaşte şi Descoperă”, dezvoltate de XCOLONY şi organizate împreună cu Clubul Meu-Ateliere Recreative Tei!

 Programele educaţionale XColony KDK (Knowledge Discovery Kit) şi jocurile XColony au la bază Conceptul XColony.
 Conceptul XColony încorporează la un nivel intrinsec un sistem de comunicare inovativ. Corpurile geometrice arhimedice - modulele de bază - se combină folosind diverse operații de conectare, în scopul de a genera expresii geometrice complexe.
Acest nou tip de comunicare stă la baza cercetarii şi dezvoltării de noi jocuri, programe educaţionale şi multe alte aplicaţii conexe.   
 S-a demonstrat că inteligenţa spaţială dezvoltatӑ la o vârstӑ fragedӑ faciliteazӑ mai târziu competenţe STEM [Science, Technology, Engineering and Mathematics], absolut necesare pe parcursul academic și profesional. Educatorii au identificat intuiţia spaţialӑ ca o cerinţӑ pentru învӑţarea eficientӑ a geometriei şi a ştiintelor exacte.
    
  Programele educaţionale XColony urmӑresc:
 
  • dezvoltarea abilitӑţilor de intuiţie spaţialӑ;
  • descoperirea conexiunilor între matematicӑ şi alte domenii (biologie, chimie, fizicӑ, roboticӑ, astronomie, arhitecturӑ, arte vizuale);
  • îmbunӑtӑţirea capacitӑţii de concentrare şi predicţie;
  • iniţierea şi consolidarea relaţiilor de camaraderie;
  • dezvoltarea de aptitudini estetice şi practice.
Cu ajutorul pieselor XColony, copiii vor construi animale, nave spaţiale sau piramide, le vor urmări în filme şi/sau în realitate. Vor lucra cu aparate foto sau cu drone (quadcopter), vor învăţa orientarea în spaţiu. Vor căuta comoara piraţilor din "Aventura Marină", vor descoperi labirintul planetelor din "Exploratori în Spaţiu" sau vor afla secretul faraonului din "Secretele Piramidelor". O parte din activitati se vor desfasura in aer liber. Obiectele realizate vor fi ale lor pentru a le lua acasă, răspunzând cerinţei fireşti de a arăta proiectele realizate de ei prietenilor şi familiei. La final fiecare copil îşi va prezenta propriul proiect bazat pe experienţele trăite şi va primi diploma “XColony - Inteligenţa Spaţială”.
Programul este structurat în 3 module a câte 4 ateliere, fiecare atelier având o durată de 4 ore, cu pauze (copiii pot aduce pacheţel cu mâncare de acasă); toate materialele aferente cursurilor sunt incluse în preţul atelierelor.
Programul minitaberelor este următorul:
  • "Aventura Marină" – 11.07. - 14.07. 2016 (7-9 ani)
  • "Exploratori în Spaţiu" – 18.07. – 21.07. 2016 (10-13 ani)
  • "Secretele Piramidelor" – 25.07. – 28.07. 2016 (10-13 ani)

 

Atelierele se desfășoară de luni până joi între orele 9:30 - 13:30 si sunt organizate pe grupe de varste (7- 9 ani, respectiv 10 – 13 ani). 


Cost: 400 ron / copil / modul 4 sedinte, discount 10% pentru frati si/sau prieteni
Inscrieri: Pentru inscrieri va rugam sa ne trimiteti detaliile de inscriere pe Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza (locurile sunt limitate si vor fi confirmate in ordinea inscrierii si a platii).
Contact: 0744913239 / 0724240067/ Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza  
Cont bancar pentru plata: SC ATELIERE RECREATIVE TEI SRL, CUI 29102017, J40/11060/2011Banca Transilvania, Cont RO67BTRL04401202W94025XX. ; Adresa: Bd Lacul Tei 65, Bucuresti, Sector 2
Veniti alaturi de noi sa cultivam frumosul in sufletul copiilor nostri!
Echipa Clubul Meu - Ateliere Recreative Tei
www.atelierecreative.ro

 

 

Urmatoarele ateliere

Abonare stiri

Clubul Meu FB