MICII INGINERI- Workshop de Robotica, Stiinte si Inginerie , copii 6 - 10 ani

Bine ati venit la Worskshopul de Robotica, Stiinte si Inginerie pentru copii, dezvoltat de Cursiva.ro si organizat impreuna cu Clubul Meu-Ateliere Recreative Tei!

 

Prin intermediul acestui Workshop ne dorim sa insuflam copiilor participanti “spiritual ingineresc”, dragostea pentru robotica si nu in ultimul rand dorinta de cunoastere a stiintei si naturii inconjuratoare.

 

In urma participarii la acest Workshop de Robotica , copiii:

-              vor descoperi cum functioneaza Robotii de care sunt fascinati inca din primii ai ai copilariei

-              vor invata primele elemente de programare

-              vor descoperi natura inconjuratoare si mecanismele ei de functionare

 

Workshopul cuprinde un modul de initiere de 8 lectii, urmat de module tematice: Natura si Robotica, Masini Extraordinare, Aerospatiale, Parcul de distractii.

 

O lectie dureaza 1,5 ore si se desfasoara dupa formatul:

 

- prezentare si dezbatere interactiva a unui subiect/concept din stiinte (ex.: Natura si Robotica - Planta Carnivora Venus)

- constructia unui model care sa exemplifice subiectul lectiei (ex.: construim o planta carnivora cu un motor care actioneaza petalele-capcana si un senzor de prezenta care detecteaza prezenta unei insecte) si programarea acestui model folosind kituri si limbajul de programare Lego Education Wedo;

- imbunatatirea modelului pe baza unei idei rezultate din brainstorming sau la propunerea instructorului;

- quiz 5 intrebari grila din subiectul stiintific, elementele de design ingineresc sau programare (se poate completa in clasa, in masura timpului disponibil sau poate fi completat acasa si adus la lectia urmatoare); pe baza acestuia se poate evalua cantitativ activitatea copiilor;

 

Trainer: Mircea Predut, Cursiva.ro

Perioada: 6 Martie – 24 Aprilie 2016 (8 sedinte)

Cand: Duminica, in intervalul 10:00 - 11:30

Cost: 500 lei / modul 8 sedinte pe parcursul a 2 luni

Varsta recomandata: 6-10 ani

Numar de copii: maxim 10 in grupa

Unde: Bd Lacul Tei 65, Bucuresti, Sector 2

 

Inscrieri: Pentru inscrieri va rugam sa ne trimiteti detaliile de inscriere pe Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza (locurile sunt limitate si vor fi confirmate in ordinea inscrierii si a platii).

 

Plata abonamentelor se poate face folosind urmatoarele detalii: SC ATELIERE RECREATIVE TEI SRL, CUI 29102017, J40/11060/2011Banca Transilvania, Cont RO67BTRL04401202W94025XX.

 

Detalii suplimentare:

Andreea Panaitescu 0744913239 / Larisa Budaca 0724240067

Clubul Meu - Ateliere Recreative Tei

Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza / www.atelierecreative.ro

Mircea Predut 0745108850

Cursiva.ro

 

Va asteptam cu drag alaturi de noi pentru a sadi frumosul si binele in sufletul copiilor nostri!

Urmatoarele ateliere

Abonare stiri

Clubul Meu FB