Atelier Comunicare 10-14 ani: "Indraznesc sa spun ceea ce gandesc"

Invatam la scoala multe lucruri, insa nu invatam si cum sa comunicam pentru a avea relatii armonioase, pentru a depasi conflictele si dezamagirile, pentru a ne realiza visele. Tocmai de aceea te invitam sa ii acorzi copilului tau sansa de a invata de mic cum anume sa comunice pentru a-si putea construi o viata implinita, cu energie si creativitate.
 
CAND?
4 ore cu copiii - Miercurea, 13, 20, 27 ianuarie si 3 februarie 2016, intre orele 19:00 – 20:00.
1 ora cu parintii – (optional). Pentru ca bunele obiceiuri de comunicare le putem pastra mult mai bine impreuna in familie.
 
PENTRU CINE?
Copii cu varsta intre 10 si 14 ani (in ciclul gimnazial) si parintii lor. Grupul va fi format din maxim 9 copii.
 
CUM LE ESTE DE FOLOS COPIILOR ATELIERUL ?
1. vor afla cai pentru a depasi situatiile conflictuale astfel incat nu devina violenti, sa nu piarda din energie si stima de sine.
2. vor invata sa diferentieze natura mesajelor primite in relatiile cu ceilalti si sa se protejeze de efectele toxice ale unor mesaje; astfel isi vor spori creativitatea si increderea in sine,
3. vor avea oportunitatea sa puna in cuvinte ceea ce traieste si ceea ce simte, mai degraba decat sa izbucneasca, sa intre in conflicte sau sa dezvolte comportamente atipice / boli ca expresie a unor framantari interioare pe care nu ar fi stiut cum sa le exprime,
4. vor exersa cum anume sa comunice pentru a putea construi si intretine relatii armonioase cu prietenii, colegii si adultii din viata lor.
CU CINE?
 
Cati Calin este psiholog si trainer in comunicare relaţională la Centrul de dezvoltare personala AmaneSer. Este mama de 8 ani si are o experienta de 9 ani in cursuri si consultatii de comunicare relationala, ca moderator de grupuri de dezvoltare personala, programe de formare special concepute pentru copii, profesori, educatori, parinti si organizatii. Articolele ei sunt aici. Articole pe site-ul Itsy Bitsy aici.
 
Cat costa si unde are loc?
Taxa: 200 lei/modul 4 ore / copil, 1ora /parinti
Grup: min 6 copii-max 10 copii
Unde: Clubul Meu - Ateliere Recreative Tei, Bd Lacul Tei 65
Inscrieri: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza / 0724240067, 0744913239
 
Plata abonamentelor se poate face cash la sediul atelierelor sau prin OP folosind urmatoarele detalii:
SC ATELIERE RECREATIVE TEI SRL, CUI 29102017, J40/11060/2011Banca Transilvania, Cont RO67BTRL04401202W94025XX. ;
Adresa: Bd Lacul Tei 65, Bucuresti, Sector 2
 
Va asteptam cu drag!

Urmatoarele ateliere

Abonare stiri

Clubul Meu FB