Workshop de Fotografie

Alaturi de F64 va invitam la un Workshop EVENIMENT avandu-l ca lector, invitat special, pe Stefan Panfili, unul dintre fotografii preferati ai artistilor din Viena. www.stefanpanfili.com


Intalnirea cu Stefan este o experienta unica, explozie de energie pozitiva. Fotografia lui Stefan este plina de emotie, iar pasiunea si bucuria de a povesti copiilor despre secretele unor fotografii de exceptie sunt ingredientele unui workshop cu succes garantat.


Scopul acestui curs este de a-i invata pe copii să perceapă fotografia ca artă, iar cu ajutorul noțiunilor introductive să poată manevra corect orice aparat pe care il vor avea la indemana.


Desfasurare:

Atelier no. 1 – Introducere in conceptul de arta fotografica

Atelier no. 2 - Notiuni de arta fotografica

Atelier no 3 - Tipuri de fotografie / Foto experimental


Atelierele no 1,2 se vor desfasura in locatia Clubul Meu din Bdul Lacul Tei Nr.65 si in Parcul Circului iar no 3 la o locatie externa comunicata ulterior.


Copii vor venii cu propriile aparate de fotografiat. Participarea la curs nu este conditionata de propriul aparat foto, dar este de dorit sa-l aiba :).


Lector: Stefan Panfili , www.stefanpanfili.com

Cand: 4,11,18 decembrie 2015 (19:00-20:30).

Cat: 160 ron / workshop

Oferta: 10% pentru frati si/sau minim 2 prieteni inscrisi in acelasi timp

Cine: copii cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani

Numar maxim de locuri disponibile: 10

Inscrieri: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Parteneri: f64; Stefan Panfili fotograf

Urmatoarele ateliere

Abonare stiri

Clubul Meu FB