Clubul Meu va invita sa descoperiti Anim'est!

Clubul Meu va invita sa descoperiti ANIM'EST!

 

 

Festivalul Internaţional de Film de Animaţie Anim'est este cel mai mare festival de film din București și unul dintre cele mai importante festivaluri de film de animație din Europa.

 

 

Clubul Meu – Ateliere Recreative Tei va invita sa descoperiti Minimest, sectiunea dedicata copiilor in cadrul festivalului de animatie, aceștia fiind invitați în număr cât mai mare alături  de părinți și profesori pentru a descoperi o lume fantastică plină de personaje haioase. Programul complet al secțiunii Minimest se regăsește pe site-ul oficial http://www.animest.ro/minimest-2015.aspx

 

Clubul Meu va invita sa vizionam impreuna Mune, Gardianul Lunii(+6 ani) http://www.animest.ro/mune-gardianul-lunii.aspx  Duminica, 11.10.2015, orele 12:30 la Cinema Studio.

 

Pentru a participa gratuit este obligatorie rezervarea locului pana Luni, 05.10.2015 pe Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , cu numele copiilor cu / fara parinte insotitor, in orice caz noi vom fi cu copiii in sala. In urma inscrierii veti primi confirmarea rezervarii si a locului de intalnire (locurile sunt limitate).

Asteptam vesti  iar intre timp va dorim un week-end minunat cu cat mai multe filme si activitati interesante!

 

Calde salutari si pe curand,

 

Echipa Clubului Meu (Larisa si Andreea)

www.atelierecreative.ro

Urmatoarele ateliere

Abonare stiri