Atelierul de Arhitectura

Incepem seria atelierelor magice de desen si arhitectura! 

In cadrul acestor intalniri copiii vor avea ocazia de a descoperi si desena orasul ideal, așa cum și-l imaginează ei, raportat la orasul in care traiesc. Lectorul le va trezi curiozitatea prin lectii despre istoria arhitecturii, noțiuni legate de diferite tipologii de clădiri si vor explora o multitudine de tehnici si notiuni de exprimare.Pe lângă descoperirea arhitecturii și a potențialului ei, copiii se vor familiariza cu cele mai importante și relevante opere arhitecturale, clădiri din toată lumea, detalii care le va lărgi orizonturile și cultura generală. 

Este inceputul unei noi perioade in dezvoltarea copiilor, ce vor fi indrumati si invatati sa gandească logic și strategic, luând în calcul toate posibilitățile de rezolvare a unei probleme generale, lucru care le va fi extrem de util în viitor, indiferent dacă optează pentru domeniul arhitecturii sau nu.
 

 • Cand: in fiecare Marti, 18:30-20:00
 • Cost: 200 lei/ ab 4 ateliere 
 • Grupa varsta: 12-16 ani
 • Lector: Victor Dumitru, arhitect in devenire 
 • Insrieri: 0723269274, 0724240067 sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza


Nota: grupa este in formare si va incepe la inscrierea a minim 5 copii.

Va asteptam cu drag!

Echipa Ateliere Recreative Tei

Automobilul este un robot? Atelier robotica 7-10 ani, din 7 octombrie 2017

Automobilul este un robot?

 

Despre masinarii automatizate, Caramizi Lego impreuna cu motoare, senzori, programarea ne ajuta sa intelegem cum sunt construiti robotii, in ce domenii sunt folositi si cum indeplinesc ei sarcinile pe care li le dam de facut.


Organizator: Clubul Meu Ateliere Recreative Tei si Cursiva
Trainer: Mircea Predut
Cand: 7, 8, 14 si 15 octombrie, in intervalul orar 13:30 -15:30
Cost: 400 lei/8 h de curs
Grupe: 6 - 8 participanti
Inscrieri: Pentru inscrieri va rugam sa ne trimiteti detaliile de inscriere pe Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza (locurile sunt limitate si vor fi confirmate in ordinea inscrierii si a platii).
Contact: 0723269274 , 0744913239, 0724240067art@atelierecrea
tive.ro 
Cont bancar pentru plata: SC ATELIERE RECREATIVE TEI SRL, CUI 29102017, J40/11060/2011Banca Transilvania, Cont RO67BTRL04401202W94025XX. ; Adresa: Bd Lacul Tei 65, Bucuresti, Sector 2

 

Va asteptam cu drag!


Echipa Clubul Meu - Ateliere Recreative Tei 
www.atelierecreative.ro
Va asteptam cu drag!

Cine sunt eu? Atelier pentru adolescenti (13 - 16 ani)

Cine sunt eu? 

Este doar una dintre intrebarile care marcheaza intrarea in perioada adolescentei = tranziție biologică, psihologică și socială de la pubertate la maturitate.

Adolescenţa poate poate fi văzută drept o perioadă minunată din viaţă, dar ea poate fi interpretată şi drept o etapă de tortură, atât pentru cai care trec prin ea, cât şi pentru părinţi

Adolescentii „funcţioneaza” acum în trei dimensiuni: trecut, prezent şi viitor. În mod conştient şi inconştient, adolescenţii sunt încă prinşi în problemele copilăriei, mai ales în cele legate de relaţia cu părinţii şi de mediu. În acelaşi timp, ei încearcă să îşi dea seama la ce anume să se aştepte de la viitor. Apoi, trebuie urmată şi cea de-a treia direcţie: preocuparea legată de prezent. Unde se află ei acum şi ce anume se întâmplă cu mintea şi corpul lor, de unde vin toate aceste schimbări la care sunt supuşi.

Aveti un copil aflat acum la varsta adolescentei, care se intreaba cine e, nu stie ce facultate sau directie sa urmeze in viitor, si isi afirma personalitatea intr-un mod atat de neinteles uneori, isi cauta locul in grupul de prieteni, experimenteaza si vi se pare ca e totusi “prea devreme” sau “nu e inca pregatit” ...Simtiti ca sunt momente in care nu puteti sa ajungeti la el orice i-ati spune, va este teama cum va face fata realitatii viitoare, daca va face alegerile potrivite pentru el...

Dezvoltarea corectă a adolescenților se bazează pe stimularea mai multor arii în strânsă legătură cu activitatea lor. Un adolescent echilibrat alege activități care contribuie la dezvoltarea caracterului, creșterea încrederii în sine, dezvoltarea abilităților de socializare, identificarea pasiunilor și luarea deciziilor. Părinții trebuie să încurajeze dorința tinerilor de a-și descoperi propriul talent, fiindcă vârsta adolescenței este potrivită pentru a începe o carieră în domeniul ales.

Cu certitudine ca adolescenta este o perioada plina de intrebari, experimentari, cautari. Adolescentul se cauta pe sine, isi cauta locul in viata, sensul lui si al celorlalti, propria independenta si...multe altele.

De aceea, am construit un atelier de dezvoltare personala care se adreseaza celor cu varsta cuprinsa intre 13 –16 ani.

Beneficiile adolescentului:
- se poate intelege si accepta mai usor si isi poate asuma responsabilitatile
- dezvolta o comunicare si cooperare mai buna cu adultii (profesori, parinti)
- isi afla propriul stil de viata construit pana acum (dezavantajele si avantajele stilului sau)
- constientizeaza si exerseaza abilitatile necesare functionarii sociale si profesionale
- exploreaza modul in care functioneaza in sarcinile vietii: Familia, Prietenii, Scoala, Spiritualitatea,

Sinele
- lucreaza cu emotiile sale
- exerseaza relationarea sanatoasa si asertiva cu ceilalti
- isi manifesta si dezvolta creativitatea
- afla raspunsuri la intrebarile “dificile” care il macina
- lucreaza cu valorile si idealurile sale

 

 • Informatii desfasurare atelier:
 • Cand? 23.24 septembrie, sambata si duminica, intre orele 10.30 - 12.30.
 • Unde? Sediul Clubul Meu- Ateliere Recreative , Bulevardul Lacul Tei, numarul 65 si parcul Circului
 • Cui se adreseaza? Adolescentilor intre 13 si 16 ani
 • Cat costa? 200 lei 
 • Cine sustine? 
 • Irina Ioana Calota, Consilier in Terapie prin joc si Dramaterapie, Psihoterapeut Adlerian
 • Inscrieri: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , 0724240067


Va asteptam cu drag!

Mai multe articole..

Urmatoarele ateliere

Abonare stiri

Email address:


Clubul Meu FB